Cum Lucram

01Povestea Noastra

Înființată în 2020, AMADEUS PROVIDES LTD oferă servicii de tehnologie a informației. Compania ofera servicii pentru dezvoltarea de solutii software personalizate in functie de nevoile clientilor. Clienții companiei sunt diversificați și sunt reprezentanți ai unor companii cu diverse domenii de activitate, care au nevoie să crească eficiența și eficacitatea în activitatea lor de integrare a unei componente ITC.
Avantajul competitiv al companiei este reprezentat de capacitatea de a oferi servicii complete clientilor sai. Abordarea holistică este posibilă prin îmbinarea cunoștințelor și experienței unei echipe diverse, multidisciplinare din domenii multiple și complementare de activitate, astfel încât, indiferent dacă compania are sau nu cunoștințele necesare, să aibă o gamă largă de angajați de unde să obțină mai scurtă durată. expertiza necesara astfel incat sa livreze clientului serviciile dorite.
Succesul companiei noastre, chiar dacă este recent înființată, este dat de experiența conducerii acesteia. Asociații companiei au o bogată experiență în domeniul TIC, în special în programare, având un portofoliu bogat de proiecte implementate.