Consultanță în marketing pe internet și social media

Ar putea o viziune exterioară asupra strategiei de marketing pe Internet de la cineva care „a mai fost acolo”? Amadeus oferă consiliere și asistență tactică cu privire la întreaga gamă de abordări de marketing pe Internet, inclusiv rețelele sociale, SEO, campanii PPC, PR online, comerțul electronic și multe altele pentru a optimiza strategia, tacticile și rezultatele de marketing pe Internet ale unei companii.

În prezent, aveți o gaură în echipa dvs. și aveți nevoie de un director interimar de marketing online? Amadeus poate oferi unul.

Navigarea cu succes a acestor provocări complexe de afaceri înseamnă să fii pregătit să te scufundi adânc în afacerea și piața ta pentru a obține claritate asupra problemelor și oportunităților. Apoi, puteți stabili o viziune convingătoare și inspiratoare, puteți dezvolta capacități de clasă mondială, puteți construi o cultură a agilității și puteți oferi valoare într-un mod rapid și agil. Dar nu trebuie să o faceți singur – vom lucra cu dvs. ca o extensie a echipei dvs. pentru a ne asigura că puteți îmbunătăți productivitatea, vă puteți extinde organizația, rămâneți în fruntea concurenței și multe altele.

Suport și coaching pentru manageri
  • Doriți să vă sprijinim în implementarea de noi practici de afaceri, management sau producție? Echipa noastră de antrenori/formatori poate oferi suport profesional și personalizat. Coaching-ul permite clienților noștri să fie autonomi și să maximizeze rezultatele implicării noastre.